Retail&Agrobusiness

Iulius Group, proprietarul mallurilor Iulius şi Palas Iaşi: E prematur să ne pronunţăm cu privire la impactul situaţiei actuale asupra activităţii noastre

Iulius Group, proprietarul mallurilor Iulius şi Palas...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.03.2020, 14:09 356

Toate mallurile sub brandul Iulius din ţară şi centrul comercial Palas Iaşi şi-au închis uşile, ca urmare a noilor măsuri impuse de autorităţi pentru a limita răspândirea epidemiei de coronavirus. Rămân funcţionale doar spaţiile cu profile de activitate exceptate de la noile dispoziţii, adică hipermarketurile şi farmaciile.

„În acest moment, este prematur să ne pronunţăm cu privire la impactul pe care situaţia actuală îl va avea asupra activităţii noastre, însă analizăm şi evaluăm cu atenţie întregul context, pentru a stabili strategiile şi soluţiile împreună cu toţi chiriaşii noştri”, spun reprezentanţii Iulius în România.


Palas Mall şi Palas Shopping Street au peste 270 de magazine, restaurante şi cafenele. Anual, peste 19 milioane de vizitatori vin în Palas Iaşi.
Mallurile Iulius din Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava şi Iaşi au împreună peste 200.000 de metri pătraţi. Cel din Timişoara este cel mai mare centru comercial sub brandul Iulius ca suprafaţă, întinzându-se pe 73.000 de metri pătraţi. Pe locul al doilea se situează mallul din Cluj-Napoca, de 50.000 de metri pătraţi.


„Deocamdată, cel mai important lucru este să ne preocupăm de siguranţa şi sănătatea noastră a tuturor şi să limităm pe cât posibil riscurile provocate de noul Coronavirus, astfel încât privim decizia autorităţilor cu maximă responsabilitate”, mai spun reprezentanţii Iulius Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO