INTERVIU

Magazinele Leonidas, conduse de Ion Codreanu, au ajuns la afaceri de 1 mil. euro. „Vizăm extinderea şi în alte oraşe“

26 feb 2018 Autor: Mădălina Panaete

„Intenţionăm să deschidem în Bucureşti una-două unităţi proprii, nu în franciză, în 2019.“

Ion Codreanu, master francizat al brandului de ciocolată belgiană Leonidas în România, spune că grupul pe care îl conduce şi care însumează şapte magazine în patru oraşe din ţară a avut anul trecut vânzări de peste un milion de euro, în creştere cu 20% faţă de anul pre­cedent. În prezent, Ion Codreanu deţine două magazine Leonidas în Capitală, în zona Unirii şi zona Dorobanţilor, şi administrează alte cinci deschise în sistem de franciză, în Bucureşti (Calea Victoriei), Timişoara (o unitate stradală şi una în Iulius Mall), Iaşi şi Cluj- Napoca.

„Anul acesta, urmează să deschidem un magazin de tip insulă în Iulius Mall din Cluj-Napoca, iar la Iaşi vrem să implementăm conceptul Leonidas Chocolate & Cafe în unitatea deja existentă“, a spus într-un interviu acordat Ziarului Financiar Ion Codreanu, unul dintre cei doi antreprenori care deţin master franciza Leonidas pe plan local. În ultimii ani, Ion Codreanu a implementat conceptul Leonidas Chocolate & Cafe, care integrează atât partea de ciocolaterie cât şi de cafenea. Acest concept este inclus şi în unităţile de pe Calea Victoriei şi din zona Unirii din Capitală, dar şi în unităţile stradale din Cluj-Napoca şi din Timişoara.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 26.02.2018

 
Cuvinte cheie:
magazine
, extindere
, afaceri
, timisoara
, bucuresti
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide