Retail&Agrobusiness

Nawaf Salameh, Alexandrion Group: Avem echipe peste tot, care negociază cu noi parteneri şi noi achiziţii. De la New York se face un hub comercial în Florida şi din iunie încercăm să acoperim toată America

Nawaf Salameh, Alexandrion Group: Avem echipe peste tot,...

Autor: Florentina Niţu

21.03.2024, 14:39 159

Nawaf Salameh, fondatorul grupului Alexandrion, cu o cifră de afaceri de peste 200 mil. euro la nivel global, conform ultimelor declaraţii ale sale, se extinde în toată lumea, visul său fiind să ajungă în fiecare ţară, iar pentru a doua jumătate a anului 2024 şi-a propus să cucerească America.

„Astăzi, Alexandrion, din România se extinde şi deja are hub-uri care pot să-i asigure prezenţa la nivel global. Nu mai are probleme să intre pe piaţa externă. Avem echipe peste tot, care negociază cu noi parteneri şi noi achiziţii. Avem trei echipe care negociază acum: în Franţa, în Mexic şi în Florida. Alexandrion, care la început concura cu mari jucători din România, astăzi concurează cu mari jucători din lume care şi-au câştigat scaunul la masa rotundă. Stăm la aceeaşi masă de câţiva ani, pentru că am dovedit că România poate face produse ultra premium”, a spus Nawaf Salameh, fondatorul şi preşedintele Alexandrion Group, în cadrul unei conferinţe de presă privind planurile de dezvoltare.

La nivel global, a completat antreprenorul, Alexandrion are peste 100 de firme, din care 30 în România, fiind o reţea globală extinsă, coordonată prin intermediul unor hub-uri de business deschise în SUA (care acoperă inclusiv Canada şi teritoriile din regiune), Brazilia (care deserveşte ţările din America Latină), Dubai – UAE (care acoperă India şi ţările din Africa şi Orientul Mijlociu), Regatul Unit al Marii Britanii. De asemenea, hub-urile din Japonia şi Singapore servesc toată Asia.

„De la New York se face un hub comercial în Florida şi iunie încercăm să acoperim toată America. Am angajat un manager cu 30 de ani de experienţă pentru asta”, a explicat Salameh. Totodată, în Europa, grupul va deschide o firmă de distribuţie în Germania şi Austria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO