Retail&Agrobusiness

Noul acţionar al McDonald’s este rezervat în a dezvălui planurile pentru businessul local

Noul acţionar al McDonald’s este rezervat în a dezvălui planurile pentru businessul local

Daniel Boaje (stg.) va fi managing director al McDonald’s România, companie controlată de Premier Capital. Melo Hili (mijloc) este preşedintele Premier Capital, iar Victor Tedesco (dr.) este managing director al Premier Capital

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.01.2016, 00:08 1093

Lanţul de restaurante fast-food ar putea relua în 2016 expansiunea după doi ani de pauză, însă se va extinde prudent, cu doar o nouă unitate. Astăzi, pe piaţa locală funcţionează 67 de restaurante McDonald’s.

Oficialii companiei nu dau însă drept sigură o nouă des­chidere, afirmând că de­pind de o serie de fac­tori. Compania are în por­tofoliu trei tipuri de restaurante: în centre comerciale, în spaţii stradale sau drive-thru-uri.

„Probabil că vom deschide în acest an un nou restaurant în România. De­pinde foarte mult de spaţiile disponibile. Abia prin septembrie vom putea da o informaţie exactă“, a spus Melo Hili, preşedinte al Premier Capital, compania din Malta care a preluat în weekend operarea restaurantelor McDonald’s din România. El a vorbit în cadrul pri­mei conferinţe de presă a maltezilor de la preluarea reţelei din România, însă a fost rezervat în a oferi mai multe detalii atât pentru 2016, cât şi pentru viitor.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO