Retail&Agrobusiness

Reţeaua de magazine Le Manoir, deţinută de antreprenorul Cristian Preotu, se extinde cu un nou concept în proiectul rezidenţial One Herăstrău Towers, dezvoltat de One United în zona Aviaţiei din Capitală. Investiţia ajunge la 1 mil. euro

Reţeaua de magazine Le Manoir, deţinută de...

Autor: Cristina Bellu

18.04.2023, 11:10 1299

One United Properties (simbol bursier: ONE), principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, anunţă deschiderea în cadrul One Herăstrău Towers a proiectului pilot Le Manoir Gourmet Market, dezvoltat de antreprenorul Cristian Preotu, proprietarul reţelei Le Manoir.

Proiectul a presupus o investiţie totală de un milion de euro şi  face parte dintr-un parteneriat încheiat de dezvoltator cu Cristian Preotu, anunţat încă din 2021.

Spaţiul magazinului concept recent inaugurat la One Herăstrău Towers acoperă o suprafaţă de 400 de mp şi încorporează o brutărie, o patiserie, o brasserie, un sushi bar, o măcelărie, precum şi o selecţie de legume şi fructe bio şi produse bio. Amenajarea interioară poartă semnătura arhitectul Cristian Corvin.

 „Deschiderea Le Manoir Gourmet Market completează experienţa premium de locuire oferită de One Herăstrău Towers, oferind locuitorilor acces la produse de calitate superioară şi experienţe culinare unice chiar la ei acasă”, spune Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

Le Manoir Gourmet este un proiect pilot pentru One United Properties, care poate fi replicat în cadrul altor dezvoltări viitoare, ca parte din strategia companiei de a oferi beneficii speciale comunităţii One.

„Ne propunem ca prin Le Manoir Gourmet Market să surprindem chintesenţa gastronomiei într-o ambianţă elegantă, cu design sofisticat”, adaugă Cristian Preotu, proprietar Le Manoir.

Proiectul One Herăstrău Towers, construit în zona Aviaţiei din Capitală,  înclude două turnuri rezidenţiale, cu 139 de unităţi locative, în vreme ce parterul şi primul etaj al ansamblului au o suprafaţă de aproximativ 5.000 de mp destinată spaţiilor comerciale şi birourilor.

Imobilul continuă trilogia începută de dezvoltările One Herăstrău Park şi One Herăstrău Plaza şi este certificat Green Homes de către Romania Green Building Council pentru norme superioare de performanţă şi sustenabilitate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO