Retail&Agrobusiness

​ZF Retail Summit 2023. Monica Ciolănel, Director Marketplace Altex: Marketplace-ul este parte din viitorul Altex. Vrem să devenim un marketplace important în această regiune a Europei

​ZF Retail Summit 2023. Monica Ciolănel, Director...

Autor: Miruna Diaconu

17.05.2023, 12:46 181

Monica Ciolănel, director marketplace Altex, spune că platforma marketplace a Altex se va dezvolta în viitor şi în afara graniţelor, astfel încât să ajungă un jucător important în regiunea Europei Centrale şi de Est.

„Nu ne propunem să atingem un număr de produse, ne concentrăm pe calitatea produselor, pe calitatea partenerilor, să asigurăm o varietate cât mai largă în categoriile pe care le dezvoltăm, să devenim un marketplace important în regiune”, spune Monica Ciolănel, în cadrul conferinţei ZF Retail Summit 2023.

Ea adaugă faptul că, pe viitor, unele dintre produsele din marketplace ar putea să se regăsească în magazinele fizice Altex.

„Nu aş spune că vrem un număr de produse, ne concentrăm pe calitatea produselor, pe calitatea partenerilor, să asigurăm o varietate cât mai largă în categoriile pe care le dezvoltăm, să devenim un marketplace important în regiune. Planurile pot să se dezvolte. Suntem o companie antreprenorială”, mai spune ea.

Platforma marketplace a fost lansată anul trecut şi astăzi numără circa 100 de parteneri şi peste 20.000 de produse.​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO