Companii

Retailerul de îmbrăcăminte Modivo, parte a grupului polonez CCC, a deschis în AFI Cotroceni Bucureşti cel de-al doilea magazin de pe piaţa locală

Retailerul de îmbrăcăminte Modivo, parte a grupului...

Autor: Laurentiu Cotu

06.09.2023, 16:15 2625

Retailerul de îmbrăcăminte Modivo, parte a grupului polonez CCC, ce deţine brandul de încălţăminte cu acelaşi nume, magazinele epantofi şi HalfPrice, un retailer de modă cu preţuri mici, activ pe segmentul de outlet, a deschis cel de-al doilea magazin de pe piaţa locală şi din Bucureşti, cu o suprafaţă de 400 mp, în AFI Cotroceni. Primul magazin de acest tip a fost deschis în toamna anului trecut în Mega Mall Bucureşti.

„Primul nostru magazin din România, situat în Mega Mall, este foarte apreciat de clienţi. De aici şi decizia pentru o altă locaţie în Bucureşti. Recent am deschis primele magazine în Bratislava şi Riga. În curând, vom deschide şi alte magazine în diverse oraşe din Europa“, a declarat Aleksandra Tomalska, director de retail al grupului Modivo, într-un comunicat de presă.

Grupul polonez CCC a adus recent pe piaţa locală o nouă marcă, HalfPrice, un retailer de modă cu preţuri mici, activ pe segmentul de outlet. Primul magazin a fost deja inugurat la Turda, în parcul de retail Funshop Park, urmând AFI Cotroceni. Mai mult, expansiunea HalfPrice continuă, pe listă aflându-se oraşele Sibiu şi Arad, conform anunţurilor publice de angajare.

Pe plan local, grupul CCC deja deţine o poziţie puternică pe piaţa de modă cu marca cu acelaşi nume. CCC este al doilea cel mai puternic nume din retailul de încălţăminte după Deichamann. Retailerul polonez de încălţăminte şi accesorii a intrat pe piaţa din România în 2012 prin intermediul unui francizor, iar după şase ani compania-mamă a decis să cumpere toate magazinele existente la momentul achiziţiei, în aprilie 2018. Compania Shoe Express care operează activitatea brandului CCC a obţinut venituri de 332 mil. lei anul trecut, plus 14%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO