Companii

Retailerul francez Kiabi pleacă într-o lună de pe piaţa locală

Retailerul francez Kiabi pleacă într-o lună de pe piaţa locală

Autor: Cristina Roşca

01.08.2012, 00:07 3369

Retailerul francez Kiabi, intrat pe piaţa locală în urmă cu circa trei ani, va închide până la finalul lunii august toate cele şase magazine pe care le deţine pe piaţa locală în Bucureşti, Cluj şi Constanţa.

"Magazinul din Titan se va închide în viitorul apropiat, însă nici noi nu ştim exact când", a spus una dintre vânzătoarele magazinului. Un reprezentant al unităţii din Orhideea a precizat la rândul său că "magazinul nostru mai stă deschis până pe 31 august. Celelalte magazine se închid înaintea noastră, noi suntem ultimii care vom trage obloanele". Până la închiderea ediţiei reprezentanţii Kiabi din Franţa nu au răspuns solicitării ZF privind datele de închidere ale celor şase magazine şi nici planurile pentru perioada imediat următoare.

Francezii au anunţat acum circa o lună că intenţionează să renunţe la operaţiunile locale în contextul în care cifra de afaceri a companiei a scăzut puternic în 2011. Retailerul cu politică de discount nu a depus rezultatele financiare aferente anului trecut la Ministerul de Finanţe, iar în 2010 afacerile s-au ridicat la 11 milioane de euro.

Citiţi articolul integral pewww.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO