Companii

Retailerul irlandez Primark va deschide un nou magazin în centrul comercial AFI Cotroceni, dezvoltatorul urmând să realizeze o serie de amenajări şi relocări pentru amenajarea noului spaţiu

Retailerul irlandez Primark va deschide un nou magazin...

Autor: Roxana Rosu

02.05.2022, 11:16 350

Retailerul irlandez Primark va deschide un nou magazin în centrul comercial AFI Cotroceni, dezvoltatorul urmând să realizeze o serie de amenajări şi relocări pentru amenajarea noului spaţiu.

„Cunoscând bine aşteptările clienţilor şi ale partenerilor noţtri, suntem pregătiţi să oferim cea mai bună experienţă de shopping şi divertisment.  Primark este o completare perfectă pentru mixul nostru de branduri renumite la nivel internaţional. De asemenea, deschiderea Primark transmite un puternic semnal de încredere în potenţialul pieţei locale, dar şi în AFI Cotroceni, care îşi menţine poziţia de lider”, a declarat Sorin Scîntei, Director General AFI Cotroceni.

AFI Cotroceni are o suprafaţă de circa 90.000 de metri pătraţi închiriabili şi oferă 300 de spaţii dedicate pentru cumpărături şi divertisment, precum cinema, patinoar indoor şi restaurante, toate combinate într-un mix perfect.

Compania Primark a fost sprijinită în analiză şi în procesul de decizie de către echipa de experţi retail ai CBRE Romania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO