Companii

Reţeaua de clinici Laurus Medical, specializată în servicii de proctologie şi flebologie, a ajuns la 10 centre şi afaceri de 7,3 milioane de euro. Compania lucrează cu 152 de medici

Reţeaua de clinici Laurus Medical, specializată în...

Autor: Mirabela Tiron

23.02.2022, 18:15 260

Laurus Medical, o reţea specializată în servicii medicale pentru proctologie şi flebologie (varice), fondată de un medic, a ajuns să opereze 10 centre în ţară şi să raporteze afaceri de 7,3 milioane de euro anul trecut, potrivit oficialilor companiei.

„Pentru 2022, am planificat extinderea clinicilor de la Deva şi Focşani, creşterea numărului de medici, precum şi creşterea veniturilor cu 16%“, a spus Anca Petca, medicul fondator al reţelei şi directorul general. În prezent, reţeaua Laurus Medical are clinici medicale în Bucureşti, Bacău, Buzău, Cluj-Napoca, Deva, Focşani, Galaţi, Piteşti, Ploieşti şi Suceava. Anul trecut, aproape 100.000 de pacienţi au fost trataţi în lanţul de clinici Laurus Medical, principalele afec­ţiuni tratate fiind în domeniul proc­tologiei, flebologiei şi dermatologiei. Reţeaua lucrează cu 152 de medici.

Laurus Medical este unul dintre  furnizorii de servicii medicale de nişă din România, activă pe piaţă încă din 2006. Prima clinică a fost deschisă în Bucureşti, cu servicii medicale de proctologie, iar apoi compania s-a extins la nivel naţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO