Companii

Reţeaua de laboratoare medicale Synevo inaugurează al doilea centru de recoltare în Arad şi ajunge la 106 unităţi pe plan local

Reţeaua de laboratoare medicale Synevo inaugurează al...

Autor: Cristina Bellu

29.05.2019, 10:58 199

Divizia de laboratoare medicale Synevo, parte din grupul suedezilor de la Medicover şi principalul jucător al pieţei locale de servicii de diagnostic şi analize medicale, a inaugurat al doilea centru de recoltare în Arad, reţeaua operatorului ajungând la 106 unităţi de recoltare şi 17 laboratoare la nivel naţional.

Odată cu această nouă deschidere, Synevo îşi întăreşte şi mult prezenţa în partea de vest a ţării, după ce anul trecut, în urma achiziţiei de către Medicover a Spitalului Pelican Oradea, Synevo a preluat  laboratorul din incinta spitalului. De asemenea, în primele luni ale anului, compania a inaugurat două puncte de recoltare în judeţul Timiş, respectiv în oraşele Lugoj şi Dumbrăviţa.

De altfel, Synevo deţine în această regiune a ţării trei laboratoare şi 15 centre de recoltare amplasate în Timiş, Arad, Satu Mare, Maramureş, Sălaj şi Bihor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO