Companii

Reţelele Medicover şi Synevo au generat în 2018 venituri de 93,8 mil.euro în creştere cu 27%; România ocupă locul trei la nivel de grup, după Germania şi Polonia

Reţelele Medicover şi Synevo au generat în 2018...

Autor: Roxana Rosu

15.02.2019, 15:08 363

Veniturile totale cumulate ale Medicover şi Synevo au crescut anul trecut cu 27% în România, la 93,8 milioane euro, piaţa locală ocupând locul trei ca pondere la nivel global, cu 14% din venituri, după Germania şi Polonia.

„Am încheiat anul 2018 cu o reţea mai puternică şi acoperire naţională mai mare. Achiziţiile realizate de-a lungul anului, atât în Bucureşti, cât şi la Oradea şi în regiunea Oltenia, ne consolidează poziţia în piaţă şi ne aduc mai aproape de pacienţi. În 2019 vom continua dezvoltarea, oferind servicii de cea mai bună calitate completate de investiţii în digitalizare şi în îmbunătăţirea experienţei pacienţilor, care deja se află la un nivel superior”, a declarat Adrian Peake, director general Medicover România.

Reţeaua de clinici Medicover din România a crescut în 2018 cu 50% până la 37 de unităţi ca urmare a tranzacţiilor finalizate, respectiv achiziţia Spitalului Pelican din Oradea, a celor două clinici deţinute de Centrul Medical Academica în Bucureşti şi a Centrului Medical Phoenix, un operator medical privat din Oltenia cu o reţea de opt clinici în oraşe precum Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat şi Drăgăşani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO