Companii

Un salariu pe zi. Un specialist SSM câştigă, în medie, 600 de euro net pe lună. Ana Vişian, marketing manager, BestJobs: Un candidat cu studii postuniversitare de evaluare a riscurilor sau cu masterat în domeniul Securitate şi Sănătate în Muncă poate câştiga până la 900 de euro pe lună

Un salariu pe zi. Un specialist SSM câştigă, în...

Autor: Ramona Cornea

08.03.2022, 00:06 3254

Un specialist SSM (Securitate şi Sănătate în Muncă) câştigă, în medie, 600 de euro net pe lună, arată datele furnizate de platforma de recrutare online BestJobs. Un curs postuniversitar de evaluare a riscurilor cu o durată de 240 de ore sau un masterat în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă poate creşte oferta salarială pentru acest post la 900 de euro.


Proiectul editorial „Un salariu pe zi“ este realizat de ZF în parteneriat cu


„Rolul specialiştilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă a căpătat noi valenţe în contextul epidemiologic din ultimii ani. Evaluarea riscurilor şi asigurarea unor proceduri riguroase pentru siguranţa şi sănătatea echipei a fost dintotdeauna printre cele mai importante responsabilităţi ale angajatorilor, dar contexte fără precedent în istoria recentă cum este şi pandemia de Covid-19 au arătat că e nevoie în permanenţă de politici dinamice, adaptate provocărilor actuale. Ca urmare, specialiştii trebuie să fie în permanenţă conectaţi la noutăţile legislative din SSM, SU şi Mediu, astfel încât să asigure cele mai bune soluţii pentru angajaţi. Un candidat cu studii postuniversitare de evaluare a riscurilor sau cu masterat în domeniul Securitate şi Sănătate în Muncă poate câştiga până la 900 de euro pe lună“, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Cel mai frecvent întâlnite beneficii specifice acestui tip de job sunt: prime de sărbători, decontare transport, tichete de masă, bonus de performanţă, tichete cadou pentru diferite ocazii, ajutoare sociale, transport asigurat, abonament servicii medicale private, zile de concediu în plus, conform vechimii în muncă, abonament sportiv, maşină de serviciu, echipament de protecţie, team-building, traininguri de specializare, cursuri de calificare şi instruire la locul de muncă.

În prezent, 156 de posturi vacante pentru poziţia de specialist SSM sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 32.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe joburi sunt disponibile în Sibiu, Iaşi, Slatina, Târgu-Mureş şi Deva.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO