Companii

Şeful Bega Turism: Am bugetat afaceri mai mari cu 20% anul acesta. Vom deschide un centru spa cu un milion de euro la hotelul Timişoara

Marius Cristescu, acţionar al Bega Turism

Marius Cristescu, acţionar al Bega Turism

Autor: Mirabela Tiron

08.01.2015, 00:07 688
Omul de afaceri Marius Cristescu, care controlează alături de fratele său, Emil Cristescu, compania Bega Turism, cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş, ce administrează trei unităţi hoteliere în această zonă, spune că în acest an aşteaptă venituri mai mari cu două cifre în turism.
 
„Estimăm o cifră de afaceri mai mare cu 20% în acest an la Bega Turism, după ce anul trecut am înregistrat un avans cu 16,8%. Până în iulie plănuim să deschidem un centru spa cu un milion de euro în cadrul hotelului Timişoara, care va atrage şi clienţi veniţi în vacanţe pe lângă cei care se cazează în scop de afacerii“, a declarat Marius Cristescu pentru ZF.
 
În 2013, Bega Turism a avut o cifră de afaceri de  26 de milioane de lei (circa 6 mil. euro), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.
 
Ofi­cia­lii companiei au participat anul trecut la mai  multe târguri de turism din străi­nătate, pentru a promova hotelurile de­ţi­nute din judeţul Timiş.
 
Marius Cristescu mai precizează că reducerea TVA la 9% (faţă de 24%) la pachetele de cazare cu prânz şi cină, măsură care a intrat în vigoare anul acesta, va contribui  la stimularea creşterii gradului de ocupare în hoteluri pe timpul weekend-ului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO