Companii

Spitalul de recuperare Veneţia Medical din Brăila a încheiat anul 2021 cu peste 12 mil. lei afaceri. O investiţie de 5 mil. euro, pusă pe aşteptare

Spitalul Veneţia Medical de 150 de paturi este prima unitate privată din judeţul Brăila specializată în recuperare medicală.

Spitalul Veneţia Medical de 150 de paturi este prima unitate privată din judeţul Brăila specializată în recuperare medicală.

Autor: Georgiana Mihalache

25.02.2022, 00:06 483

„Aveam în plan anul acesta să fac o investiţie în radioterapie care costa vreo 5 mil. euro şi nu sunt doctori, populaţia nu are resurse să plătească“, spune fondatorul spitalului, medicul Dan Dunărenţiu.

Spitalul de recuperare Veneţia Medical, cu o capacitate de 150 de paturi, deschis în 2018 la Brăila de medicul Dan Dunărenţiu, a încheiat anul 2021 pe creştere, ajungând la peste 12 mil. lei afaceri, de la 8,2 mil. lei în anul anterior, din datele fondatorului companiei. Totuşi, investiţiile în unitatea medicală privată sunt puse pe pauză pentru moment.

„Anul trecut nu am mai investit, deocamdată toată piaţa este în aşteptare. Motivele ţin de prea puţină lume care lucrează, lipsă de specialişti, cam acestea sunt provocările. Aveam în plan anul acesta să fac o investiţie în radioterapie care costa vreo 5 mil. euro şi nu sunt doctori, populaţia nu are resurse să plătească. Este destul de greu, deocamdată aştept să văd dacă primesc finanţare pentru această investiţie”, a spus Dan Dunărenţiu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO