Companii

Spitalul Euromaterna din Constanţa, cea mai mare maternitate privată din Dobrogea, afaceri de 44 milioane de lei anul trecut, plus 7%: Am ajuns la 1.500 de naşteri anual, vin paciente din Constanţa şi Tulcea

Maternitatea privată Euromaterna din Constanţa, prima deschisă în Dobrogea, care are 84 de paturi, este controlată de medicii ginecologi Ioan Marius Ruşa (50%), Dan Mugurel Raica  (35%) şi Florian Dantes (15%), potrivit ultimelor date de la Registrul Comerţului.

Maternitatea privată Euromaterna din Constanţa, prima deschisă în Dobrogea, care are 84 de paturi, este controlată de medicii ginecologi Ioan Marius Ruşa (50%), Dan Mugurel Raica (35%) şi Florian Dantes (15%), potrivit ultimelor date de la Registrul Comerţului.

Autor: Mirabela Tiron

02.10.2023, 18:00 76

Naşterile şi serviciile din domeniul ginecologiei sunt cele care aduc venituri semnificative operatorilor privaţi.

Spitalul privat Euromaterna din Constanţa, cea mai mare maternitate privată din Dobrogea, a ajuns la afaceri de aproape 44 milioane de lei  anul trecut, faţă de 40,7 milioane de lei anterior, arată datele de la mfinante.ro.

„Deşi natalitatea este în scădere şi pe Constanţa şi pe Tulcea la mater­nitate numărul de pacienţi este în creştere. Am ajuns la 1.500 de naşteri pe an, femeile vin pentru maternitate, singura care are compartiment de prematuri. În urmă cu  un an şi jumătate am mai ridicat un etaj cu acest compartiment“, a spus Dan Mugurel Raica, managing partner al spitalului şi unul dintre acţionari.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO