Companii

Starbucks deschide prima cafenea stradala a retelei

Starbucks deschide prima cafenea stradala a retelei
27.11.2008, 15:41 195

Compania Marinopoulos Coffee Company, operatorul cafenelelor Starbucks pe piata locala, va intra incepand cu luna decembrie la parterul cladirii de birouri America House, situata in Piata Victoriei din Capitala, aceasta fiind a 5-a locatie din Romania si prima unitate deschisa stradal.
"Am ales un spatiu de 250 de metri patrati, situat intr-o zona centrala, cu multe birouri, intrucat mizam foarte mult si pe clientii business", a declarat Viorel Stoiean, district manager al Marinopoulos Coffee Company.
La inceputul acestei luni compania a deschis o cafenea in Liberty Center, cel mai nou mall de pe piata din Bucuresti, situat in zona Trafic Greu. Unitatea de 300 de metri patrati si o capacitate de 153 de locuri este a doua ca marime dupa cafeneaua din Iulius Mall din Cluj, care are trei niveluri.
Cu locatii si in Bucuresti Mall, Baneasa Shopping City si Plaza Romania, Starbucks intra in competitie cu Testa Rossa, Cup & Cino, Turabo Cafe sau City Cafe.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO