Companii

Ştefan Popa, fondator aBeauty Clinique: Ne adresăm oamenilor cu bani, oamenilor care se respectă. Viaţa de antreprenor este una stresantă, iar după ce munceşti toată ziua vrei să te duci să te respecţi

Ştefan Popa, fondator aBeauty Clinique: Ne adresăm...

Autor: Răzvan Botea

16.05.2018, 13:50 1021

aBeauty Clinique este o linie de clinici pentru înffrumuseţare, francizabilă, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 1,2 mil. euro. Investiţia iniţială de aproximativ 150.000 de euro se amortizează în 3-4 ani, în condiţiile în care afacerea creşte cu 21% în fiecare an, a spus Ştefan Popa, fondator aBeauty Clinique, în cadrul evenimentului ZF „Forumul de franciză Transilvania”.

Avem peste 4,000 de clienţi cu diverse programări şi oferim tratament pentru peste 28 de afecţiuni cu ajutorul a 20 de proceduri şi tratamente.”

Ce a mai spus Ştefan Popa, fondator aBeauty Clinique în cadrul Forumului de franciză Transilvania:

  • Vrem să fim în oraşe mai mari de 100.000 de locuitori.
  • Dezvoltăm intern academii de training.
  • Nu există multinaţionale care să vină să ne concureze.
  • Afacerea depinde de oameni. Dacă veţi lua afacerea, veţi avea nevoie să fiţi un bun lider.
 

Citiţi pe larg declaraţiile speakerilor de la Forumul de Franciză Transilvania, precum şi o analiză privind perspectivele acestei pieţe în ediţiile viitoare ale Ziarului Financiar.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO