Ştefan Vuza, proprietarul Chimcomplex, şi Virgiliu Băncilă, directorul combinatului, printre cei cinci candidaţi la boardul viitoarei Companii Române de Chimie

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 aug 2018 Autor: Roxana Rosu

Ştefan Vuza, care controlează combinatul Chimcomplex Borzeşti, şi alte patru persoane şi-au depus candidaturile pentru boardul viitoarei Companii Române de Chimie, care va integra activele preluate de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
chimcomplex
, oltchim
, combinat
, active
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide