Companii

Sterling Cruise, firma care deţine franciza Salad Box, aduce în România un nou brand de restaurante: Reţeaua americană Popeyes vrea să deschidă 90 de restaurante în următorii 10 ani

Sterling Cruise, firma care deţine franciza Salad Box,...

Autor: Roxana Rosu

29.10.2021, 08:31 3460

Sterling Cruise, firma care deţine franciza Salad Box, aduce în România un nou brand de restaurante după ce a semnat un acord cu compania americană Popeyes, care urmează să deschidă 90 de restaurante pe piaţa locală în următorii 10 ani.

Acordul semnat cu Sterling Cruise, companie care operează circa 40 de restaurante în România şi deţine şi francizele Taksim, Salad Box, Pep & Pepper, Boss Mini Burgers, Ai Sushi Bar, Resto Aperto, Turkish Kitchen, marchează intrarea reţelei americane pe piaţa est-europeană, brandul având în prezent unităţi în Spania şi Elveţia.

Primul restaurant din România urmează să fie deschis în 2022.

”Suntem fericiţi că putem anunţa intrarea pe piaţa din România, unde avem planuri ambiţioase, pentru a aduce pe piaţă unul dintre cele mai populare branduri de restaurante la nivel global. Popeyes este unul dintre brandurile de restaurante cu cea mai rapidă creştere în SUA”, a spus David Shear, preşedinte pentru Pieţe Internaţionale al Popeyes Louisiana Kitchen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO