Companii

Superbet Group aduce încă un executiv în echipa de conducere: Jimmy Maymann, fost CEO al The Huffington Post şi actual preşedinte al AirHelp Inc, devine Vice-Preşedinte al Consiliului de Administraţie

Superbet Group aduce încă un executiv în echipa de...

Autor: Roxana Rosu

27.04.2023, 15:46 187

Grupul de pariuri sportive Superbet, fondat în 2008 de antreprenorul Sacha Dragic, l-a numit pe Jimmy Maymann, fost CEO al The Huffington Post şi actual preşedinte al AirHelp Inc, în calitate de Vice-Preşedinte al Consiliului de Administraţie, un mandat care a început pe 26 aprilie.

„Gândirea progresivă şi viziunea echipei de leadership m-au convins să mă alătur acestui proiect. Superbet are un potenţial extraordinar în materie de creştere şi extindere în pieţe internaţionale, cultivând o relaţie de încredere între Grup, clienţii săi şi partenerii locali, specifici fiecărei pieţe. Sunt încântat să preiau rolul de Vice-Preşedinte şi să îmi ofer experienţa, lucrând alături de Consiliul de Administraţie al Grupului Superbet pentru a îndeplini obiectivul principal al companiei, acela de a deveni lider global al industriei de tehnologie şi entertainment, asigurând, în acelaşi timp, un mediu de joc responsabil.", a declarat Jimmy Maymann, Vice-Preşedinte al Consiliului de Administraţie Superbet Group.

Recent, Hans-Holger Albrecht a fost desemnat preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Din rolul său de investitor în startup-uri de tehnologie, Jimmy Maymann a participat la crearea a mai mult de zece companii, fiind, de asemenea, implicat şi într-o serie de vânzări de succes. Cel mai relevant exemplu în acest sens îl reprezintă Goviral, o platformă online de conţinut video co-fondată de Jimmy Maymann, care a fost achiziţionată de către compania americană AOL în anul 2011.  

În prezent, Jimmy este preşedinte al startup-ului UNLive (platformă globală de conţinut cultural), TV2 Danemarca (media) şi AirHelp Inc. (servicii de compensare a biletelor de transport aerian).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO