Companii

Synergy, constructorul hotelului Radisson Blu şi al birourilor America House, a ajuns la afaceri de 100 mil. lei în 2022, al doilea an consecutiv de scădere

Synergy, constructorul hotelului Radisson Blu şi al...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.08.2023, 19:15 812

♦ În 2022, unul dintre proiectele majore derulate de Synergy Construct pe piaţa din România a fost investiţia de 15 mil. euro în Lemon Retail Park, un parc de retail în zona Pipera ♦ Odată cu această inaugurare, Synergy Construct a marcat practic primul său proiect în calitate de dezvoltator de retail.

Synergy Construct, compania care a ridi­cat proiecte precum Enayati Medical City, birourile America House şi hotelul Radisson Blu, şi-a redus semnificativ cifra de afaceri în ultimii doi ani, raportând pentru 2022 un rezultat de 100 de milioane de lei, faţă de 169 de milioane de lei cu un an în urmă şi 328 de milioane de lei în 2020, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Profitul s-a comprimat şi el de câteva ori, până la 5,4 milioane de lei anul trecut, iar numă­rul de angajaţi s-a redus cu aproape nouăzeci în ultimii doi ani.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns so­licitărilor ZF referitoare la evoluţia businessului în 2022 şi planurile pentru acest an.

În 2022, unul dintre proiectele majore deru­late de Synergy Construct pe piaţa din România a fost investiţia de 15 milioane de euro în Lemon Retail Park, un parc de retail de aproape 8.000 de metri pătraţi, amplasat în zona Pipera. Odată cu această inaugurare, Synergy Construct a marcat practic primul său proiect în calitate de dezvoltator de retail.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO