Companii

Târgurile de Crăciun din parcul Moghioroş şi hala Laminor au generat trafic-record de călători la staţiile de metrou Parc Drumul Taberei şi Republica din Bucureşti

Târgurile de Crăciun din parcul Moghioroş şi hala...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

18.01.2024, 12:00 131

♦ Dacă târgul de Crăciun West Side Christmas Market din Drumul Taberei s-a aflat anul trecut la cea de-a doua ediţie, Laminor Winter Wonderland a bifat prima ediţie.

Târgurile de Crăciun organizate anul trecut în Parcul Drumul Taberei (Moghioroş) şi în spaţiul Laminor din Bucureşti au crescut considerabil numărul de validări de cartele de metrou în staţiile care au deservit aceste atracţii.

Astfel, la staţia denumită chiar Parc Drumul Taberei, s-au înregistrat în decembrie 2023 peste 105.000 de validări, cu aproximativ 3.000 mai multe faţă de aceeaşi lună a anului precedent. În acelaşi timp, la staţia de metrou Republica, cea care deserveşte arena Laminor, s-au înre­gistrat în aceeaşi lună peste 190.000 de vali­dări, mai multe cu 50.000 faţă de de­cembrie 2022, potrivit datelor transmise de Metrorex la solicitarea ZF.

Comparativ, în restul lunilor anului, media de validări la staţia Parc Drumul Taberei a fost de 55.000, iar la Republica – de 154.000, mai arată calculele făcute de ZF pe baza datelor conto­rizate de Metrorex. Decembrie 2023 a fost, în cazul ambelor staţii, luna care a generat cel mai mare tranzit de călători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO