Companii

Tatian Diaconu a fost promovat la sediul central al dezvoltatorului imobiliar Ceetrus în Franţa

Autor: Adelina Mihai

29.08.2018, 00:07 1426

Tatian Diaconu, care a ocupat în ultimii cinci ani poziţia de CEO al dezvoltatorului imobiliar Immochan România (noul Ceetrus România), a preluat rolul de international development leader al Ceetrus în Lille, Franţa, începând cu această lună. 

Absolvent al Academiei Militare în România, el a renunţat la cei 12 ani pe care i-a investit pentru o carieră în armată şi şi-a reluat studiile în Franţa la 26 de ani. Astfel, el a lucrat în Franţa pentru Decathlon timp de cinci ani, iar apoi a fost responsabil de dezvoltare imobiliară la Bricostore. Din februarue 2012 s-a mutat la Bucureşti, ca director pe zona de imobiliare în cadrul Immochan. Din septembrie 2014, el a preluat conducerea Immochan, devenită Ceetrus din acest an. 

Poziţia de CEO a Ceetrus România a fost preluată de Raluca Crişan (foto dreapta), fostă directoare de marketing a companiei şi care a fost în ultimul an director de comunicare al grupului francez.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO