Companii

Transavia, unul dintre cei mai mari producători din industria avicolă din România, a finalizat anul 2023 cu afaceri de peste 1 mld. lei şi estimează dublarea cifrei de afaceri şi a profitului până în 2026

Ioan Popa, preşedinte şi fondator, Transavia: Rezultatele pe care le-am înre­gistrat până în prezent susţin ambiţia noastă de a ne dubla afacerea în următorii 3 ani.

Ioan Popa, preşedinte şi fondator, Transavia: Rezultatele pe care le-am înre­gistrat până în prezent susţin ambiţia noastă de a ne dubla afacerea în următorii 3 ani.

Autor: Laurentiu Cotu

28.02.2024, 18:30 199

♦ Compania a bugetat pentru 2024 investiţii de peste 50 mil. euro, din fonduri proprii, în modernizarea şi extinderea capacităţilor de producţie.

Transavia, unul dintre cei mai mari mari producători din industria avicolă din România, companie fondată în urmă cu 33 de ani de antreprenorul Ioan Popa, a finalizat 2023 cu o cifră de afaceri de peste 1 mld. lei (aproximativ 202 mil. euro) şi estimează o dublare a afacerilor şi a profitului până în 2026.

Transavia are în prezent peste 2.300 de angajaţi, care activează preponderent în cele 31 de ferme de creştere a păsărilor şi în cele 4 ferme de producţie vegetală, în fabrica de nutreţuri combinate, în cele 3 aba­toare şi în fabrica de procesare a cărnii. În fermele Transavia, localizate în 8 judeţe din România, se produc anual peste 100.000 de tone de carne de pui.

„În ultimii ani, în care cu toţii ne-am confruntat cu o presiune imensă cau­zată de pandemie, de o inflaţie fără precedent şi de o multi­criză glo­bală, noi am reuşit să ne creş­tem semni­ficativ cifra de afaceri şi să avem un profit record în sector. (…)“

„Avem dis­ciplină, eficienţă demon­strată şi avem ceea ce multora le lipseşte - vi­ziune, curaj şi resursele necesare da­torită profitului sănătos, în creştere an de an. (…) Rezultatele pe care le-am înre­gistrat până în prezent susţin ambiţia noastă de a ne dubla afacerea în următorii 3 ani“, a declarat Ioan Popa, preşedinte şi fondator Transavia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO