TRANZACŢII

Tranzacţie de peste 150 mil euro care intră în linie dreaptă. Două companii străine şi un fond de investiţii, în cursă pentru preluarea Urgent Cargus

12 oct 2017 Autor: Mădălina Panaete

Urgent Cargus operează în prezent 72 de centre şi depozite şi are o flotă de 2.600 de vehicule

Fondul de investiţii Abris Capital Partners a clădit compania de curierat Urgent Cargus prin mai multe achiziţii semnate începând cu anul 2012. Anul acesta compania de curierat aşteapă afaceri de 85 de milioane de euro.

Fondul de investiţii Warburg Pincus, Poşta Ungară şi Poşta Austriacă sunt pe lista scurtă a companiilor interesate de pre­lua­rea Urgent Cargus, al doi­lea cel mai mare jucător de pe piaţa de cu­rierat, conform sur­selor de piaţă.

Valoarea tranzacţiei este estimată la 150-170 de milioane de euro.

Astfel, Abris Capital Partners, fondul de investiţii care deţine com­pania de cu­rierat, încearcă în con­tinuare să vân­dă acest business care anul trecut a ajuns la afaceri de 70 de milioane de euro.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.10.2017

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
TRANZACŢII
, companii străine
, fond de investiţii
, Urgent Cargus
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide