Companii

O nouă tranzacţie pe piaţa procesării cărnii Scandia Food în discuţii avansate pentru achiziţia producătorului de carne Carniprod Tulcea, cu afaceri 14 mil. Euro. Nicolae Ciuleac, directorul general al Carniprod: Cheltuielile sunt tot mari, producţia a scăzut. Cu ceilalţi asociaţi am decis să vindem

Andrei Ursulescu, director general al Scandia Food: Suntem în discuţii avansate în vederea achiziţiei companiei Carniprod Tulcea, însă, în acest moment datele sunt analizate de către Consiliul Concurenţei.

Andrei Ursulescu, director general al Scandia Food: Suntem în discuţii avansate în vederea achiziţiei companiei Carniprod Tulcea, însă, în acest moment datele sunt analizate de către Consiliul Concurenţei.

Autor: Mirabela Tiron

12.01.2023, 00:07 11990

♦ Scandia este una dintre cele mai puternice afaceri antreprenoriale din industria alimentară românească şi un jucător extrem de activ pe piaţa tranzacţiilor ♦ Sectorul procesării cărnii a fost în ultimii ani unul dintre cele mai „vânate“ domenii din sectorul alimentar, mai multe tranzacţii fiind parafate iar jucătorii au fost atât companii multinaţionale cât şi antreprenorii locali.

Carniprod Tulcea, unul dintre cei mai mari procesatori de carne de pe plan local controlat de antreprenorul Nicolae Ciuleac, cu 282 de angajaţi şi afaceri  de  68 mil. de lei (14 mil. euro) anul trecut, ar putea să fie achiziţionat integral  de Scandia Food, companie ce a cumpărat la final de 2021 şi procesatorul de carne Agra’s din Alba Iulia.

„Scandia Food, liderul pieţei de conserve pe bază de carne şi un reputat jucător al industriei alimentare autohtone, este implicată în acest moment într-un proiect care presupune achiziţia companiei specializate în procesarea cărnii şi producţia de preparate pe bază de carne, Carniprod Tulcea. Suntem în discuţii avansate în vederea achiziţiei companiei Carniprod Tulcea însă, în acest moment datele sunt analizate de către Consiliul Concurenţei. În momentul în care vom putea oferi mai multe detalii vom reveni cu informaţii“, a declarat pentru ZF Andrei Ursulescu, director general al Scandia Food.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO