Companii

Travelminit: De teama coronavirusului, românii vor prefera în acest an vacanţele interne, iar cazările s-ar putea scumpi cu 10-15%

Travelminit: De teama coronavirusului, românii vor...

Autor: Roxana Rosu

24.02.2020, 14:38 325

Temerile legate de coronavirus vor schimba obiceiurile de călătorie ale românilor în perioada următoare, o parte importantă a acestora urmând să se orienteze în special spre vacanţe în ţară, în primăvara şi vara acestui an, potrivit estimărilor portalului de rezervări hoteliere Travelminit.ro.

Primele luni ale anului sunt decisive pentru planurile de vacanţă ale românilor, cei mai mulţi profitând de promoţiile de tip Early Booking pentru a-şi rezerva vacanţele de vară încă din ianuarie şi februarie. 

În contextul cazurilor de Coronavirus din Europa, specialiştii platformei se aşteaptă la o creştere cuprinsă între 25% şi 35% a numărului de rezervări înregistrate pentru primăvara aceasta în destinaţii locale, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, precum şi creşterea preţului sejururilor în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO