Companii

Trei promovari la nivel de management in Genpact

21.01.2009, 19:04 833

Cristian Popescu, 37 ani, fostul HR vice president al Genpact Romania, a fost numit la sfarsitul anului trecut in functia de Organization & Staffing Leader pentru Europa al furnizorului de servicii de business si solutii tehnologice Genpact, cea mai mare companie din industria locala de BPO in functie de numarul de angajati.
Procesele de Business Process Outsourcing (BPO) se refera la externalizarea acelor activitati care nu au functie de baza in companii.
Pozitia pe care a fost promovat Popescu este nou-creata in cadrul organizatiei si vizeaza eficientizarea si uniformizarea la nivel de practici de HR pentru centrele Genpact din Europa. Popescu este unul dintre cei mai cunoscuti manageri de resurse umane din piata, cu o experienta de peste 13 ani in HR si a absolvit un EMBA in cadrul Asebuss. Inainte de a veni la Genpact in 2006, a mai lucrat pentru producatorul de bunuri de larg consum Procter & Gamble si in industria berii, in cadrul InBev.
El va coordona o echipa de trei manageri cu responsabilitati la nivel european si ii va raporta indianului Manish Sinha, HR Leader pentru Genpact Europa.
Sylwia Jagodzinska, Senior HR Manager in cadrul Genpact Romania, a fost promovata in rolul de Business HR Leader pentru Genpact Romania si Genpact Polonia, preluand o parte din responsabilitatile lui Popescu. De asemenea, Adriana Todoran, 27 de ani, care a fost responsabila de comunicarea Genpact Romania in ultimii doi ani si jumatate, a fost promovata manager de comunicare pentru Genpact Europa.
Genpact, primul jucator semnificativ din industria de BPO care a intrat pe piata locala in 2005, ajunsese in toamna anului trecut, potrivit unor estimari ale ZF, la aproximativ 1.300 de angajati in cele doua centre locale, de la Bucuresti si Cluj-Napoca.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO