Companii

Tribe Lifestyle. Bogdan Georgescu, vicecampionul mondial la prăjit cafea, deschide încă o cafenea în Bucureşti: Aveam nevoie de mai mult spaţiu pentru a sta cu cei din comunitatea noastră

Noua cafenea MAB“ va fi în zona Banu Manta, în apropierea gării Basarab.

Noua cafenea MAB“ va fi în zona Banu Manta, în apropierea gării Basarab.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

14.04.2022, 18:00 565

Fost angajat în industria IT, Bogdan Georgescu a investit iniţial 50.000 de euro accesaţi prin programul StartUp Nation pentru a deschide actuala cafenea MABO, unde nu doar vinde, ci şi prăjeşte cafeaua adusă din Africa, America Centrală sau America de Sud.

Bogdan Georgescu, vicecampion mondial la prăjit cafea, care deţine în Bucureşti cafenea MABO din zona Traian, pregăteşte deschiderea celei de-a doua cafenele sub acest nume. Noua cafenea MABO va fi în zona Banu Manta, în apropierea gării Basarab, şi se va deschide la începutul lunii mai.

„Mutăm aici partea de coffee shop, loc de socializare la cafea, care ne-a cam lipsit la actuala locaţie, din Vulturilor 31. Ne mutăm pentru că avem nevoie de mai mult spaţiu, ca să avem unde să stăm cu cei care ne sunt parte din comunitate. Plus că la noul spaţiu vom avea şi o terasă încăpătoare, ca să nu mai fim limitaţi la două băncuţe pe trotuar“, spune Bogdan Georgescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO