Companii

Turcii de la Superlit au exportat 90% din producţia de ţevi de la Buzău în primele 9 luni din 2018

Andreea Hancioglu, directorul executiv al Superlit România.

Andreea Hancioglu, directorul executiv al Superlit România.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.11.2018, 00:07 1272

Producătorul turc de ţevi şi tuburi Superlit estimează că cifra de afaceri aferentă acestui an va ajunge la 14 milioane de euro, cu un milion de euro mai mult faţă de anul trecut. Compania are o fabrică în Buzău, unde produce ţevi şi tuburi din PAFSIN (poliester armat cu fibră de sticlă şi inserţie de nisip).

„În primele trei trimestre (din 2018 - n. red.), volumul vânzărilor de tuburi şi accesorii din PAFSIN produse în fabrica noastră de la Buzău a depăşit 11 milioane de euro. Estimăm că, până la sfârşitul anului 2018, cifra de afaceri va depăşi 14 milioane de euro. Pentru 2019, sperăm într-o revigorare a pieţei interne, care să aducă după sine şi o creştere a vânzărilor“, spune Andreea Hancioglu, directorul executiv al Superlit România.

Fabrica din Buzău a Superlit, funcţională din 2008, are o capacitate de producţie de 200-220 de kilometri de ţevi şi tuburi din PAFSIN anual. Tuburile şi ţevile Superlit sunt folosite în proiecte de infrastructură, de canalizare, reţele de apă, irigaţii, microhidrocentrale, tancuri de retenţie a apelor pluviale sau reziduale, conducte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO