Companii

Turismul de business ia avânt. GoTravel: Avem o creştere de 50% între ianuarie şi aprilie pe segmentul corporate. Numărul evenimentelor este în continuă creştere

Codruţa Popescu, managing director în cadrul GoTravel

Codruţa Popescu, managing director în cadrul GoTravel

Autor: Miruna Diaconu

12.05.2022, 16:20 116

♦ GoTravel este o agenţie de turism care se adresează clienţilor corporate, fiind prezentă pe piaţă încă din 2001, iar anul trecut a înregistrat venituri de 9,5 mil. lei, în creştere faţă de 2020, când cifra de afaceri a fost de 8 mil. euro.

După doi ani în care cererea pentru călătoriile corporate aproape că nu a existat, odată cu ridicarea restricţiilor, turismul de business ia avânt. Agenţia de turism GoTravel, care se adresează acestui segment, a înregistrat o creştere de 50% a cererilor pentru călătoriile corporate în perioada ianuarie – aprilie.

„Deplasările în scop de business au luat avânt, avem o creştere de 50% între ianuarie şi aprilie pe segmentul corporate. Se emit mult mai multe bilete de avion, astfel că am înregistrat creşteri de 300% între ianuarie şi aprilie. De asemenea, numărul de evenimente este în continuă creştere, deşi suntem la 65% din nivelul anului 2019, un an foarte bun pentru Go Travel, trendul este unul foarte încura­jator, în luna martie am avut cifre record pentru această perioadă, 380% creştere faţă de luna anterioară, februarie“, spune Codruţa Popescu, managing director în cadrul GoTravel.

În perioada ianuarie – aprilie a acestui an, agenţia de turism a înregistrat o creştere a vânzărilor de peste 180% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO