Companii

Turismul de business susţine activitatea hotelurilor. Hotelul Marmorosch creşte cu grupuri, delegaţii şi turism de business

Oficialii hotelului estimează pentru acest an venituri cu 10% mai mari faţă de anul trecut, când cifra de afaceri a fost de 57 mil. lei.

Oficialii hotelului estimează pentru acest an venituri cu 10% mai mari faţă de anul trecut, când cifra de afaceri a fost de 57 mil. lei.

Autor: Miruna Diaconu

24.11.2023, 00:06 350

Activitatea hotelieră este susţinută în această perioadă de turismul de business, cât şi de organizarea evenimentelor din cadrul hotelurilor. Odată cu finalizarea sezonului de vară, când majoritari au fost turiştii de leisure, toamna a adus o efervescenţă pe zona turismului de business şi evenimente.

„Un segment reprezentativ în care am observat creştere pe parcur­sul toamnei este cel al grupurilor şi delegaţiilor, urmat de clienţii de business care revin recurent, dar şi o creştere a numărului de întâlniri de afaceri şi evenimente. Această schim­bare necesită o adaptare perso­na­lizată a serviciilor pentru a se potrivi aşteptărilor unice ale oaspe­ţilor, în această perioadă axată pe zona corporate“, spune Ausra Lucinskaite, director general al Marmorosch Bucharest, Autograph Collection Hotel. De la începutul anului şi până în prezent, hotelul a avut un grad mediu de ocupare de circa 80%, fiind gazda atât a oaspeţilor de leisure, cât şi a celor veniţi în scopuri de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO