Companii

Un medic ginecolog face 2 mil. euro cu un spital de nişă în Bucureşti

Antreprenori locali

Un medic ginecolog face 2 mil. euro cu un spital de...

Autor: Mirabela Tiron

08.11.2018, 00:07 2540

Medicul ginecolog Ioan Stoian, care a lucrat ca şef de secţie pe ginecologie la Spitalul clinic de urgenţă Militar din Bucureşti, punea în 1995 bazele propriei clinici (MedSanRom), la parterul unui bloc, ulterior deschizând un spital specializat în chirurgia ginecologică şi a sânului.

„Estimăm o cifră de afaceri de 2 milioane de euro la sfârşitul anului 2018. Avem 50 de paturi, dar este în proiect construirea a încă unui etaj cu 30 de paturi“, a de­cla­rat medicul Ioan Stoian, acţionarul companiei Clinica Sfânta Lucia, ce administrează spitalul Royal Hospital (fostul Ginecoland). El s-a retras ulterior de la condu­cerea secţiei de ginecologie din spitalul de stat.

Spitalul Royal Hospital Bucureşti (fostul Ginecoland) de pe Splaiul Unirii din Capitală operează 15 cabinete de consultaţii (ginecologie, senologie, mamografie, derma­tologie, urologie, endocrinologie, stomatologie, chirurgie generală, cardiologie, chirurgie estetică, medicină de familie, psihologie şi ortopedie) şi trei săli de operaţie.

Unitatea a presupus o investiţie de 3,5 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO