Companii

Un semnal prost. Constructorul Kesz: Multe investiţii preconizate au fost amânate pe termen nedeterminat

Un semnal prost. Constructorul Kesz: Multe investiţii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.10.2020, 00:08 1174

Compania ungară de construcţii Kesz, cu afaceri de 155 de milioane de lei în România, spune că în piaţă sunt mai multe proiecte a căror demarare a fost amânată din cauza efectelor pandemiei.

„Cu toate că am apelat chiar şi la munca home-office, am observat o scădere uşoară a efi­cienţei. Ceea ce ne îngrijo­rea­ză în prezent este faptul că mul­te investiţii preconizate au fost amânate pe termen ne­de­ter­minat“, spune Anca Pintea, coor­donator al departamen­tu­lui de vânzări la Kesz România.

Printre proiectele în care este implicată compania se regăsesc birourile Dacia One, dezvoltate de belgienii de la Atenor pe Calea Victoriei, sediul central administrativ al Băncii Transilvania din Cluj-Napoca, extinderea fabricii de ambalaje Transilvania Pack & Print. Kesz a lucrat, de-a lungul timpului, şi la reabilitarea mai multor biserici, precum Sfântu Mihail din Cluj, biserica franciscană din Gherla şi biserica reformată din Dej.

În 2019, Kesz România a avut o cifră de afaceri de 155 mil. lei - plus 35% faţă de anul precedent, profit de aproape 12 milioane de lei şi un număr mediu de 83 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO