• Leu / EUR4.9675
  • Leu / GBP5.7134
  • Leu / USD4.6709
Companii

Urmează ZF ESG Summit, luni, 8 mai 2023. Verde-n faţă sau cum trecem de la business as usual la modele sustenabile de afaceri? Aflaţi pe 8 mai la cea de-a doua ediţie a ZF ESG Summit

Urmează ZF ESG Summit, luni, 8 mai 2023. Verde-n faţă sau cum trecem de la business as usual la modele sustenabile de afaceri? Aflaţi pe 8 mai la cea de-a doua ediţie a ZF ESG Summit

Autor: Roxana Petrescu, Mirabela Tiron

02.05.2023, 19:41 362

ESG (Environmental, social, and corporate gover­nance) a devenit una dintre cele mai populare abrevieri din business, dar dincolo de frumuseţea discursului care încon­joară acest concept, inserţia sustenabilităţii în afaceri devi­ne obligatorie.

Pentru al doilea an cosecutiv, Ziarul Financiar organizează ZF ESG Summit, o conferinţă dedi­cată în tota­litate înţelegerii acestui fenomen, care va avea loc pe 8 mai, în Bucureşti, la JW Marriott. Cum pivotăm profitabil spre afaceri sustenabile şi care sunt informaţiile de care com­paniile au nevoie în această tranziţie? Care sunt standardele care trebuie respectate, care este legislaţia ESG pe care o companie trebuie să o apli­ce? Ce au de câşti­gat com­paniile prin tranzi­ţia la un mod sustenabil de a fa­ce afaceri? Ce pierd da­că nu o fac? Care sunt teh­no­­lo­giile care ajută busi­nessul pe ca­lea către zero e­misii? Cum se dezvoltă lan­ţuri de apro­vi­zionare sus­tenabile şi cum ajun­gem de la modele de business la comunităţi şi oraşe sustenabile?

Mihai Precup, secretar de stat, Ministerul Finanţelor, Laura Negrişoiu, sustainability director, Mazars România, Mario Creţu, corporate affairs director, Carrefour România, Roxana Ionescu, partener, NNDKP sau Ioana Voinescu, coordonator, departamentul de sustenabilitate BCR şi-au confirmat deja prezenţa la eveniment. Mai departe, Agatha Peptea, director pentru strategie şi performanţa afacerii, E.ON România, Adina Feclist, sustainability leader, Schneider Electric România, Alice Nichita, corporate affairs and sustainability director, Coca-Cola HBC, Pavel Stan, director of innovation and business development, Simtel Team, Sorin Elisei, liderul practicilor de sustenabilitate şi energie Deloitte România, Irina Siminenco, corporate affairs manager, Nestlé România sau Zsuzsa Bereschi, senior project manager, Energy & Utilities, Horváth au acceptat invitaţia ZF la dezbatere pe tema ESG.

Alături de ei, dar şi de alţi specialişti din domeniul sustenabilităţii, Ziarul Financiar va analiza cum se face trecerea de la business as usual la modele sustenabile de afaceri în epoca ESG. Dezbaterile vor avea loc pe data de 8 mai, începând cu ora 9 la hotelul JW Marriott din Bucureşti.

 


 

 
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9675
Diferență: -0,0644
Ieri: 4.9707
Azi: 4.6709
Diferență: 0,1522
Ieri: 4.6638
Azi: 5.7134
Diferență: -0,3401
Ieri: 5.7329
Azi: 5.1538
Diferență: -0,0543
Ieri: 5.1566