Companii

Ursus are un nou vicepreşedinte de vânzări şi distribuţie

Ursus are un nou vicepreşedinte de vânzări şi...

Autor: Ioana David

11.06.2013, 13:16 486

Producătorul de bere Ursus Breweries deţinut de SABMiller l-a numit pe Tiarnán O hAimhirgín în funcţia de vice preşedinte de vânzări şi distribuţie de luna aceasta. Anterior, poziţia era ocupată de către Krzysztof Andrzejewski. Anterior numirii sale în cadrul Ursus Breweries, Tiarnán O hAimhirgín a fost director de vânzări al Plzensky Prazdroj, compania din Cehia, parte a grupului SABMiller. 

Tiarnán O hAimhirgín este irlandez şi are 41 de ani.

El lucrează în cadrul SABMiller din 2005, când a fost numit trade marketing manager pentru Europa. În perioada noiembrie 2006 – iunie 2009 a fost director general al Pilsner Urquell Germania.

Ursus Breweries este deţinută de SABMiller şi are trei fabrici de bere în Braşov, Buzău şi Timişoara şi o facilitate mai mică de pro­ducţie la Cluj, unde în locul fabricii, a deschis o miniberărie.

Ursus, care are în portofoliu şi branduri precum Timişoreana, Ciucaş, Azuga sau Stejar, a avut în 2011 o cifră de afaceri de 1,1 miliarde de lei (261 mil. euro) şi pierderi de 57,66 mil. lei (13,6 mil. euro).

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO