Companii

Vacanţele pe chartere de Paşte rotunjesc conturile agenţiilor de turism: avioanele închiriate vor zbura pline spre Egipt, Grecia sau Turcia

Vacanţele pe curse charter reprezintă o nişă care genera înainte de pandemia de COVID-19 afaceri totale de peste 200 mil. euro anual, în contextul în care 300.000 de turişti români alegeau aceste pachete, potrivit datelor din piaţă.

Vacanţele pe curse charter reprezintă o nişă care genera înainte de pandemia de COVID-19 afaceri totale de peste 200 mil. euro anual, în contextul în care 300.000 de turişti români alegeau aceste pachete, potrivit datelor din piaţă.

Autor: Mirabela Tiron

11.04.2022, 09:20 151

♦ Mai multe avioane închiriate de agenţiile de turism vor decola în apropierea Paştelui de pe aeroportul din Bucureşti, dar şi din Cluj-Napoca, Timişoara şi alte aeroporturi din provincie spre staţiunile din Egipt, Grecia, Turcia sau Republica Dominicană ♦ Tarifele încep de la 600 de euro de persoană spre staţiunile din Egipt sau Grecia pentru pachete cu zbor inclus.

Marile agenţii de turism îşi vor rotunji conturile cu pa­chetele charter pre­gă­ti­te de Paşte, avioanele în­chiriate vor ateriza în sta­ţiunile Hurghada, Sharm el Sheik din Egipt, dar şi în staţiuni din Grecia sau Turcia şi chiar în destinaţii mai îndepărtate ca Republica Dominicană.

„Avem locuri pe chartere spre Egipt, dar şi spre Creta şi Rhodos de Paşte, char­ter pe Antalya, unde am vândut jumătatea noas­­tră de avion. Am vândut aproape toate lo­curile pe care le-am contractat, s-au ri­di­cat restricţiile şi cererea este în creştere. Vedem o creştere importantă şi pe circuite, doar pe Iordania avem 6-7 grupuri în apri­lie“, a spus Alin Burcea, pro­prie­tarul Pa­ra­le­la 45. Agen­ţia de turism are lo­curi con­trac­tate pe char­te­rele spre Hurghada (Egipt), cu zboruri din Bucureşti din 21 aprilie şi 22 aprilie, din Cluj-Napoca din 23 aprilie şi Timişoara din 23 aprilie, potrivit oficia­li­lor. Preţu­rile încep de la 626 de euro de persoană din Capitală. Şi spre Sharm el Sheik are zboruri din Bucureşti. Pa­che­tele sunt de şap­te nopţi, cu all-inclusive. Tot de Paşte avioa­nele charter vor zbura şi spre Turcia, sta­ţiunea Antalya, dar şi spre Grecia, către Creta/Heraklion şi Rhodos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO