Companii

West Gate prelungeşte contractele de închiriere pentru Carestream Dental şi Carestream Health

West Gate prelungeşte contractele de închiriere pentru...

Autor: Bogdan Alecu

01.07.2019, 15:21 631

Genesis Property, compania controlată de omul de afaceri Liviu Tudor, a semnat extinderea contractelor de închiriere cu compania globală Carestream Dental pentru încă cinci ani şi cu compania canadiană Carestream Health pentru încă un an. Birourile celor două companii ocupă 2.600 mp în parcul de birouri, fiecare având 1.300 mp.

Carestream Dental este o companie globală, furnizând soluţii şi tehnologie digitală dentară, având  peste 1,400 angajaţi şi birouri în 24 de ţări. Devenită companie independentă după separarea de Carestream Health în 2017, Carestream Dental şi-a continuat angajamentul de a furniza soluţii şi servicii inovatoare profesioniştilor în medicina dentară şi pacienţilor acestora. În ultimii doi ani, compania a lansat produse de top premiate cu cele mai înalte distincţii, cum ar fi sistemul de radiologie digitală 3D şi freza digitală care poate produce coroane dentare pentru restaurare în aceeaşi zi, fiind nominalizată în 2019 de CIO Review în top 50 soluţii de viitor. Prelungirea contractului cu West Gate pe următorii cinci ani susţine misiunea companiei: transformăm industria dentară, simplificăm tehnologia şi schimbăm vieţile oamenilor din România şi restul lumii.

Noile contracte cu companiile Carestream Health şi Carestream Dental marchează a treia prelungire contractuală semnată de West Gate în acest an, după cea cu Ericsson România (în februarie 2019) şi cu Societe Generale European Business Services (în mai 2019).

În prezent, gradul de ocupare al parcului de birouri West Gate este de 100%, spaţiile ocupate anterior de Renault fiind redistribuite către ceilalţi chiriaşi.

Parcul de birouri West Gate pune la dispoziţia comunităţii de business (formată din peste 10.000 angajaţi şi studenţi) o gamă largă de servicii şi facilităţi, precum: o unitate de cazare de patru stele, trei spaţii de parcare dedicate (o parcare multilevel de 600 locuri, o parcare cu plată de 170 locuri şi o parcare a campusului de 180 locuri), restaurant, supermarket, 5 cafenele, o spălătorie auto, curăţătorie de haine, sală de fitness, teren de sport, spaţii de relaxare exterioare pe iarbă şi piscină exterioară dotată cu pistă de alergare şi rollerblading.

Printre companiile care au sediul în West Gate, se mai numără companii precum Societe Generale European Business Center, Siemens, Accenture, Ericsson, WNS, Citi, Alpha Bank şi Medicover.

West Gate Business Park cuprinde 5 clădiri clasa A, cel mai mare campus privat studenţesc din România – West Gate Studios, o unitate de cazare Studio One – Accommodation Suites (cu o capacitate de cazare de 32 de camere). West Gate dispune de 15.000 mp spaţii verzi exterioare, fiind parcul de birouri cu cel mai generos spaţiu verde ca suprafaţă, din Bucureşti. West Gate este amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a staţiei de metrou Preciziei, fiind compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafaţă totală închiriabilă de 75.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO