Companii

Wizz Air aduce a şaptea aeronavă la baza din Cluj-Napoca şi introduce trei noi rute spre Grecia şi Italia

Wizz Air aduce a şaptea aeronavă la baza din...

Autor: Laurentiu Cotu

01.04.2022, 13:30 4517

Compania aeriană maghiară Wizz Air va adăuga o nouă aero­navă, Airbus A321ceo, la baza sa din Cluj-Napoca, ajungând astfel la o flotă de şapte avioane pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu“.

Noua aeronavă va permite lansarea a trei noi rute din Cluj-Napoca către Corfu, în Grecia, Napoli şi Torino, în Italia, precum şi creşterea frecvenţelor pentru alte zece rute. Biletele sunt deja dispo­nibile online, cu tarife începând de la 99 de lei, potrivit unui comunicat de presă al companiei Wizz Air.

Pasagerii pot călători începând cu data de 2 august din Cluj-Napoca către insula Corfu, în fiecare marţi şi sâmbătă. Celelalte două rute din Cluj-Napoca către Napoli şi Torino vor deveni operaţionale din 3 august, în zilele de miercuri şi duminică. Compania aeriană continuă să-şi extindă operaţiunile în întreaga reţea, pe măsură ce industria revine la capacitatea prepandemie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO