Companii

Zehetner, Immofinanz: Am traversat România şi progresele sunt evidente

Eduard Zehetner. Fotograf: Octav Ganea

Eduard Zehetner. Fotograf: Octav Ganea

Autor: Cristi Moga

12.12.2014, 00:07 975

Eduard Zehetner, CEO-ul grupului austriac Immo­finanz, cu active imobiliare de 6,9 mld. euro, din care 1 mld. euro se află în România, a decis începerea lucrărilor la o clădire nouă de birouri din nordul Bucureştiului după ce a constatat o îmbunătăţire a climatului economic local.

„Economia locală se îmbunătă­ţeşte, vin la fiecare trei luni în România şi sunt optimist datorită schimbărilor din ţară. Am mers cu maşina de la Budapesta la Galaţi, am fost la Arad, Timişoara, Sibiu, Piteşti, Ploieşti şi am văzut o infrastructură rezonabilă şi o evoluţie importantă. În acelaşi timp, Sofia doarme“, a declarat ieri Zehetner.

Immofinanz va investi 34 mil. euro într-o clădire de birouri de 20.000 mp din zona Pipera, unde îşi propune ca în următorii ani să redezvolte proiectul IRIDE, cel mai mare parc de afaceri din Bucureşti. Immofinanz are în România 400.000 mp de birouri, malluri şi spaţii logistice şi nu exclude noi achiziţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO