Companii

ZF Cele mai dinamice companii din România. Strade Bauunternehmung, un constructor din Dolj, a bifat o creştere de peste 150% a afacerilor în 2021

Strade Bauunternehmung are activităţi şi în fabricarea asfaltului, deţinând o fabrică în localitatea Piatra Olt din judeţul Olt.

Strade Bauunternehmung are activităţi şi în fabricarea asfaltului, deţinând o fabrică în localitatea Piatra Olt din judeţul Olt.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.10.2022, 17:15 1073

♦ Compania are activităţi şi în fabricarea asfaltului, deţinând o fabrică în localitatea Piatra Olt din judeţul Olt.

Strade Bauunternehmung, o companie înregistrată în Craiova, judeţul Dolj şi deţinută de doi antreprenori români, şi-a majorat cifra de afaceri cu peste 150% în 2021, devenind astfel una dintre firmele cu cea mai mare creştere de la un an la altul în domeniul construcţiilor. Astfel, veniturile companiei au ajuns la 83 de milioane de lei anul trecut.

Cu un profit de 4,3 milioane de lei, compania a raportat un număr mediu de 109 angajaţi în 2021, cu 28 mai mulţi faţă de anul precedent, după cum arată datele disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF referitoare la evoluţia businessului până acum şi planurile de dezvoltare.

Strade Bauunternehmung este controlată, conform datelor de pe platforma de analiză financiară Confidas.ro, în proporţie de peste 99%, de Constantin Postolache. Restul de mai puţin de 1% din acţiuni îi aparţine lui Nicolae Preda. Constantin Postolache mai figurează ca acţionar în două companii cu activitate în extracţia pietrişului şi a nisipului – Mineralport şi SIC Mineral Gravel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO