Companii

ZF Live. Florian Anghel, Logwin: Ţintim o cifră de afaceri de 1 milion de euro anul acesta din activităţi de logistică

Florian Anghel, Logwin: Logwin a intrat pe piaţa din România în fe­brua­rie 2019, odată cu nevoia de a optimiza şi organiza pro­ce­sele de logistică ale unora dintre clienţii Logwin la nivel glo­bal.

Florian Anghel, Logwin: Logwin a intrat pe piaţa din România în fe­brua­rie 2019, odată cu nevoia de a optimiza şi organiza pro­ce­sele de logistică ale unora dintre clienţii Logwin la nivel glo­bal.

Autor: Mircea Nica

16.07.2019, 16:00 227

Logwin, un jucător nou intrat pe piaţa locală de logistică,  are un depozit în Bucureşti şi caută să închirieze depozite în Cluj şi în Constanţa.

Logwin, o companie germană de lo­gis­tică intrată pe piaţa locală în luna fe­bruarie a acestui an, are în plan rea­li­zarea unei cifre de afaceri de un milion de euro pentru anul 2019. Cu sediul şi cu un depozit în Bucureşti, compania are în vedere extinderea suprafeţei de depozite în oraşe precum Cluj şi Constanţa pentru a-şi con­ti­nua dezvoltarea serviciilor de transport aerian şi maritim, a spus Florian Anghel, country ma­nager al Logwin, în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii de business ZF Live, orga­ni­zată la Promenada Mall.

„Logwin, la nivel global, fur­nizează servicii de trans­port şi logistică. Aceste servicii se raportează la transport ru­tier, transport maritim, trans­port aerian, feroviar, respectiv ser­vicii de depozitare şi va­loa­re adăugată. Logwin a intrat pe piaţa din România în fe­brua­rie 2019, odată cu nevoia de a optimiza şi organiza pro­ce­sele de logistică ale unora dintre clienţii Logwin la nivel glo­bal. Odată cu implemen­ta­rea proceselor, pentru că anul aces­ta a fost un an al imple­men­tării, planurile de dez­voltare constau în extinderea su­prafeţei de depozite în alte oraşe unde va fi nevoie. Ne gândim la Cluj care este un pol semnificativ pentru partea de Centru-Vest a ţării şi ne gândim şi la Constanţa. În prezent intrarea din România furnizează doar servicii de transport rutier, respectiv cele de dezpozitare.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO