Companii

ZF Live. Florina Haritonov şi Roxana Ciurtin, psihoterapeuţi: „Tinerii sau cei care se află în jurul vâr­stei de 30 de ani sunt puţin mai siguri pe ei pe partea profesională, mai con­formabili cu schimbarea, pe când de la anu­mite vârste (45-50 de ani), schim­ba­rea este foarte grea“

Roxana Ciurtin şi Florina Haritonov, psihoterapeuţi la Centrul de Psihologie Creativă

Roxana Ciurtin şi Florina Haritonov, psihoterapeuţi la Centrul de Psihologie Creativă

Autor: Corina Zamfir

21.11.2016, 07:00 798
Anxietatea şi depresia sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă ro­mânii, susţin Florina Haritonov şi Ro­xana Ciurtin, psihoterapeuţi la Centrul de Psihologie Creativă, prezente la emi­siunea ZF Live.

În general, oamenii trăiesc cu teama de viitor, cu frica zilei de mâine, astfel încât pierderea locului de muncă şi cău­tarea altui job pot fi procese dificile pentru mulţi dintre români.

„Tinerii sau cei care se află în jurul vâr­stei de 30 de ani sunt puţin mai siguri pe ei pe partea profesională, mai con­formabili cu schimbarea, pe când de la anu­mite vârste (45-50 de ani), schim­ba­rea este foarte grea“, spune Roxana Ciurtin.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO