Companii

ZF Office & Rezidenţial 2023. Alex Skouras, Alesonor: Din cei care lucrează în Bucureşti, doar 9% vin din afară. În Europa de Vest procentul este de cel puţin 28%

Alex Skouras, managing partner at Alesonor Real Estate Development: Încercăm să construim acest oraş cu mai mult de 5 zone comune verzi şi ne concentrăm pe design-ul câtorva, aspect şi pe construcţia lor.

Alex Skouras, managing partner at Alesonor Real Estate Development: Încercăm să construim acest oraş cu mai mult de 5 zone comune verzi şi ne concentrăm pe design-ul câtorva, aspect şi pe construcţia lor.

Autor: Bogdan Alecu

13.10.2023, 16:45 169

Numărul celor care lucrează în Bucureşti dar locuiesc în afara acestuia va creşte, este de părere Alex Skouras, managing partner at Alesonor Real Estate Development, pe măsură ce infrastructura se va dezvolta, iar oferta din proximitatea Capitalei va creşte.

„Totul în imobiliare are de-a face cu produsul complet pe care dezvoltatorul poate să îl livreze. În conceptul nostru vorbim de acest ecosistem şi de fiecare dată când avem piese din puzzle pe care le punem în proiect se transformă într-un filtru mai bun pentru clienţi, se vede o înţelegere mai bună a zonei în care vor locui. La începutul analizei noastre am observat că oamenii din Bucureşti locuiau 9% în afara oraşului şi 91% în oraş. Dacă ne uităm la alte oraşe similare din Europa acest procent era minim 28%. Pentru noi era clar că sunt mult mai multe familii care se vor duce în această direcţie din afara Bucureştiului. Este o piaţă dinamică şi trebuie mereu să avem ochii deschişi privind viitorul pieţei“, a spus Alex Skouras în cadrul celei de-a opta conferinţe ZF Birouri&Rezidenţial 2023 organizată alături de Nusco Imobiliara, Vantage Towers, Alesonor, ARQA, Filip&Company, Genesis Property, Hils Development, Iulius, my hive, Noerr, MetaWealth, North Bucharest Investments, One United Properties, Redport Capital, STC Partners şi Workspace Studio.

Alesonor, compania de dezvoltare imobiliară care a ridicat proiectul de locuinţe Amber Gardens, a obţinut în vara anului 2022 o finanţare de 21 milioane euro de la Banca Transilvania pentru construcţia a 294 de locuinţe verzi în cadrul primei părţi din proiectul Amber Forest, care urmează să fie construit în zona Tunari din nordul Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO