Companii

ZFeLEARNING. Inspecţia fiscală - un inconvenient minor sau o problemă majoră?

ZFeLEARNING. Inspecţia fiscală - un inconvenient minor...

Autor: Corina Mirea

24.06.2013, 18:17 59

Vizita inspectorilor fiscali poate face diferenţa între continuarea activităţii unei firme sau punerea „lacătului“ pe uşile unei afaceri.

Nu de puţine ori, din cauza neînţelegerii prevederilor Codului de procedură fiscală, antreprenorii, executivii sau managerii financiari ajung să conteste şi să atace în instanţă rezultatele unei inspecţii fiscale.

Cine vrea să afle mai multe de­spre ceea ce presupune o inspecţie fiscală, cum trebuie pregătită aceasta şi care sunt riscurile unei vizite din partea inspectorilor fiscali poate accesa cursul online „Inspecţia fiscală - un inconvenient minor sau o problemă majoră?“, disponibil pe platforma ZFeLEARNING.ro, site-ul de cursuri video în limba română lansat de ZF.

Acest curs are o durată de o oră şi jumătate şi poate fi parcurs în timp de 45 de zile de la achiziţionarea lui. Costul se ridică la 38 de euro cu (TVA inclusă) şi pentru „absolvirea“ lui este necesar ca fiecare utilizator să treacă de un test la finalul fiecărui capitol. Pentru a obţine certificarea din partea The Academy at PwC (centrul de training al companiei de audit şi consultanţă PwC), utilizatorii vor da un test final cu zece întrebări, la care trebuie să răspundă corect în proporţie de 70%.

Platforma ZFeLEARNING este dezvoltată de ZF în parteneriat cu BDO Business School (programul de training al companiei de audit şi consultanţă de business BDO), Expand Health România (firmă de consultanţă în management şi marketing), Nestor Nestor Diculescu Kingston Pedersen (firmă de avocatură) şi The Academy at PwC.

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 25.06.2013

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO