Constructii & Imobiliare

Apartamentele vechi s-au ieftinit cu 500 de euro într-o singură lună

Apartamentele vechi s-au ieftinit cu 500 de euro într-o...

Autor: Bogdan Alecu

07.03.2016, 00:06 793

Preţurile solicitate pentru aparta­mentele vechi cu trei camere din Bucureşti au scă­zut cu aproape 1% în luna februarie faţă de ianuarie, până la un nivel de 77.450 de euro, fiind trase în jos de proprietarii din zonele Titan, 13 Septembrie şi Colentina, unde scăderile au atins şi un declin de până la 6,3% faţă de luna anterioară, potrivit Indexului imobiliar al ZF, realizat în colaborare cu firma de consultanţă imobiliară Coldwell Banker, pe baza ofertelor din Anunţul Telefonic.

În Berceni, Dristor şi Militari s-au înregistrat cele mai importante creşteri luna trecută, de până la 4,4%.

Comparativ cu februarie anul trecut, preţurile pentru aceeaşi cate­gorie de apartamente au crescut cu 0,7%. Creş­terile cele mai mari s-au punctat la Unirii, de 8,5%, Colentina şi Dristor, de peste 6%, în timp ce în estul Capitalei, în zona 1 Decembrie 1918 preţurile s-au redus cu 8,3%, iar în Iancului au scăzut cu aproape 7%.

Cele mai scumpe apartamente sunt în continuare în zonele centrale, Unirii, cu 127.000 de euro, care s-a distanţat de Aviaţiei şi Victoriei, faţă de care diferenţa a crescut la 12.000 de euro, de la 2.000 de euro în perioada similară a anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO