Constructii & Imobiliare

Bringo, platformă specializată în cumpărături online şi livrare la domiciliu, închiriază 600 mp de birouri în proiectul Eminescu Offices, dezoltat de Akcent Development în centrul Capitalei

Bringo, platformă specializată în cumpărături online...

Autor: Cristina Bellu

13.12.2022, 11:28 268

Compania Bringo, platforma specializată în cumpărături online şi livrare la domiciliu, a închiriat o suprafaţă de 600 de metri pătraţi în clădirea de birouri Eminescu Offices, dezvoltată de compania Akcent Development în centrul Capitalei şi administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox.

„Spaţiul de lucru este unul dintre aspectele principale de luat în considerare, întrucât, prin funcţionalitate şi beneficii, acesta constituie baza mediului în care munca noastră prinde contur”, spune Cătălin Samara, CEO Bringo International.

Proiectul Eminescu Offices cuprinde o clădire de birouri cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane.

Alături de Bringo, dintre chiriaşi mai fac parte companiile Oscar Downstream, Bilfinger şi Retinol.

„Bringo, cel mai nou chiriaş al Eminescu Offices, este o companie în plină dezvoltare pe piaţa românească, pe un segment care creşte rapid, şi suntem convinşi că deschiderea acestei noi locaţii va facilita procesul de expansiune al platformei online şi de livrare la domiciliu.”, spune Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO