Constructii & Imobiliare

Colliers o promovează pe Oana Stamatin în funcţia de ESG Chief Officer pentru România şi regiunea Europa Centrală şi de Est

Colliers o promovează pe Oana Stamatin în funcţia de...

Autor: Cristina Bellu

02.02.2022, 10:36 233

Compania de consultanţă imobiliară Colliers anunţă promovarea Oanei Stamatin în poziţia de ESG Chief Officer în Europa Centrală şi de Est (CEE), care include acum România, Bulgaria, Republica Cehă, Ungaria, Polonia şi Slovacia.

Ea va fi responsabilă pentru implementarea obiectivelor globale ESG în regiunea CEE, aşa cum au fost ele stabilite în abordarea globală ESG a Colliers.

Lansat în 2021 şi denumit „Elevate the Built Environment”, noul cadru strategic al Colliers este conceput pentru a încorpora cele mai bune practici privind angajamentele de mediu, sociale şi de guvernanţă (ESG) în întreaga organizaţie.

Totodată, Oana Stamatin va dezvolta şi construi un program de educaţie ESG pentru angajaţii din CEE şi va lansa, împreună cu birourile locale, strategia de marketing şi comunicare pentru serviciile ESG.

„Este un pas important şi un privilegiu să preiau rolul de Chief Officer ESG pentru CEE şi România. Sunt încântată să lucrez alături de colegii mei experimentaţi din echipele regionale, pe măsură ce punem în aplicare strategia Elevate the Built Environment", spune Oana Stamatin, ESG Chief Officer al Colliers în CEE şi România.

Oana Stamatin, anterior Deputy Head of Green & Healthy Buildings Certifications and Building Surveying în cadrul Colliers România, a oferit consultanţă în vederea certificării conform standardelor LEED, BREEAM şi WELL pentru mai mult de 100 de proiecte în ultimii 10 ani, care totalizează aproximativ 3 milioane de metri pătraţi.

De asemenea, a fost implicată şi în proiectele de consultanţă tehnică pentru 3,4 milioane de metri pătraţi de spaţii oferite de Colliers în ultimii 15 ani, în cadrul diviziei de Building Surveying.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO