Concurenţa a autorizat tranzacţia. Fraţii Pavăl de la Dedeman au primit acordul pentru participaţia de 40% din cărămizile Cemacon

23 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care retailerul de bricolaj Dedeman, deţinut de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, a preluat o participaţie de 40%  din producătorul de cărămizi Cemacon din Cluj-Napoca. Tranzacţia a inclus companiile Cemacon SA şi Cemacon Real Estate.

„Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante”, se arată într-un comunicat transmis de Consiliul Concurenţei.

Cemacon S.A. este producător de cărămizi, ţigle şi alte produse pentru construcţii din argilă arsă, iar Cemacon Real Estate S.R.L. are ca obiect de activitate cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
concurenta
, dedeman
, frati
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide